Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Hotpoint.com.ro.

Site-ul Hotpoint.com.ro este operat de societatea Electrocasnice SRL, cu sediul in Cpt. Av. Alex. Serbanescu, nr. 14, bloc 14 A, etaj 1, apt. 7, sector 1, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40 / 5544 / 1993.
Electrocasnice SRL se angajeaza sa va protejeze datele personale atunci cand prelucreaza aceste date, ca parte a procesului de furnizare a serviciilor noastre.

Ce date personale colectam si procesam

Datele cu caracter personal” sunt datele privind o persoana fizica identifcata sau identificabila.

Electrocasnice SRL va procesa date cu caracter personal cum ar fi: numele, adresa postala, numar de telefon sau adresa de email.

Temeiul in care Electrocasnice SRL prelucreaza datele cu caracter personal este : consimtamantul, contractul sau obligatia legala.

Scopul colectarii si procesarii datelor cu caracter personal

Electrocasnice SRL prelucreaza datele dvs. personale pentru a raspunde comenzilor dumneavoastra de achizitie produse.

Termenul de stocare a datelor

Datele dumneavoastra sunt stocate pe durata indeplinirii obligatiilor contractuale ce ne revin, conform scopului aratat si legislatiei in vigoare.

Utilizarea informatiilor de catre terti

Electrocasnice poate sa transmita datele dumneavoastra personale catre furnizori terti, cum ar fi transportatorii, in scopul indeplinirii obligatiilor noastre de furnizare a produselor.

Datele dumneavoastra personale nu sunt transferate in tari din afara UE/SEE.

In anumite situatii putem dezvalui datele dumneavoastra personale catre autoritati

Ce drepturi aveti ca utilizatori ai hotpoint.com.ro

1. Dreptul la informare - in calitate de persoane vizate aveti dreptul de a cunoaste modul in care vor fi utilizate, catre cine vor fi transferate, ce drepturi aveti;

2. Dreptul la acces - puteti primi in baza unei cereri informatii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, accesul la respectivele date;

3. Dreptul de stergere a datelor - puteti solicita stergerea datelor personale. Nu vom putea da curs unei astfel de solicitari in cazul in care avem obligatia legala a pastrarii acestora sau pentru apararea unui interes legitim;

4. Dreptul la rectificarea datelor - puteti obtine rectificarea datelor inregistrare in mod eronat;

5. Dreptul la restrictionarea datelor - persoana vizata ne poate transmite o cerere de sistare a stergerii datelor in cazul in care se ia o astfel de masura, a.i. persoana vizata sa isi poata exercita un drept. Suspendarea stergerii are un character temporar.

6. Dreptul la portabilitatea datelor - persoana vizata poate primi datele ce ne-au fost furnizate, intr-o forma structurata.

7. Dreptul la opozitie - persoana vizata se poate opune prelucrarii datelor, cand aceasta prelucrare se face in scop de marketing;

8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusive pe prelucarea automata - Electrocasnice nu realizeaza profilari care sa fie urmate de vreun efect asupra persoanei vizate;

9. Dreptul de a depune o plangere - persoana vizata poate depune o plangere la ANSDPC.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@hotpoint.com.ro sau la numarul de telefon 021.232.69.33. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ELECTROCASNICE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@hotpoint.com.ro sau la numarul de telefon 021.232.69.33. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Hotpoint.com.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@hotpoint.com.ro