Aparatele Hotpoint sunt ergonomice, silenţioase, intuitive şi sigure, şi oferă soluţii inteligente şi maximum de confort în fiecare încăpere din locuinţă.
Stil sofisticat dar discret, grijă pentru mediu şi angajament faţă de calitate şi inovaţie: aparatele Hotpoint pentru spălarea şi îngrijirea îmbrăcăminţii, curăţarea veselei şi a tacâmurilor, păstrarea şi prepararea mâncării reflectă personalitatea unică a fiecărei case şi a fiecărei încăperi, în acelaşi timp garantând cele mai ridicate standarde de calitate, un nivel redus de consum şi o performanţă excelentă.

Gândire ecologistă
Inteligenţa înseamnă şi noi tehnologii destinate reducerii consumului de energie şi apă. Inovaţia cu care creăm aparatele asigură rezultate excelente, în acelaţi timp permiţând conservarea resurselor preţioase şi economia de energie.

 

O nouă experienţă
Nu doar cicluri de spălare, ci şi soluţii pentru păstrarea ţesăturilor în stare bună, nu doar păstrare a alimentelor, ci şi mediul ideal pentru alimente, nu doar programe automate de coacere, ci cele mai bune moduri de a exploata creativitatea în bucătărie. Datorită experienţei noastre şi a cercetării şi dezvoltării continue, oferim aparate inteligente şi de calitate care garantează rezultate excelente pentru a depăşi aşteptările utilizatorilor pentru o experienţă nouă şi plină de satisfacţii chiar la dvs. acasă.

Produse inovatoare
Ceea ce ne face cu adevărat unici sunt cunoştinţele noastre aprofundate şi înţelegerea nevoilor clienţilor. Acestea ne permit să facem inovaţii marcante care schimbă modul în care oamenii interacţionează cu aparatele şi să oferim un nivel superior de performanţă care îmbunătăţeşte viaţa casnică.

Design funcţional
Designul nostru reprezintă echilibrul ideal dintre nevoile utilizatorilor şi ceea ce dorim noi să le oferim. Nu este doar expresia unui stil unic, distinctiv, ci şi preocuparea continuă pentru funcţionalitate: ergonomie şi moduri inovatoare de utilizare cu uşurinţă a aparatelor noastre.

Calitatea în detalii
Calitatea şi eleganţa în fiecare detaliu creează un stil armonios şi cât se poate de satisfăcător, scoţând în evidenţă noi caracteristici care sugerează noi abordări în viaţa de zi cu zi, conferindu-i unicitate, atracţie şi familiaritate.

Tehnologie pentru natură