Masina de spalat rufe WMSD 723B EU Hotpoint Slim cu incarcare frontala

Masina de spalat rufe WMSD 723B EU Hotpoint Slim cu incarcare frontala

Masina de spalat rufe WMSD 723B EU Hotpoint Slim cu incarcare frontala

  • 1.664,35 lei

  • Taxa verde : 15,01 lei
  • Producător:Hotpoint
  • Cod produs:102318
  • Disponibilitate:Suna pentru info stoc
Comenzi telefonice: 021 232 69 33 / 0745 204 171
*Pentru comenzile cu livrare în București efectuate până în ora 12:00 livrarea se face în aceeași zi.
Spune-ţi opinia

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala, capacitate de incarcare 7kg, HIGH DEFINITION WASHING, MOTOR SILENTIOS, Display LCD cu posibilitate de memorare a celei mai frecvente spalari, Reglarea si excluderea temperaturii, Viteza centrifugare 1200 rpm. Reglare si excludere centrifugare, Programe speciale: antipete, Woolmark Platinum Care, delicate, Optiuni: temporizator pornire amanata pentru amanarea pornirii cu 1 pana la 24 de ore, calcare usoara, prespalare, Eco Wash, Cleaning Action, clatire antialergica, Auto Clean. Clasa de eficienta energetica: A+++, Clasa de eficienta la spalare: A, Clasa de eficienta centrifugare: B.

 

Ecotech
Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Masinile de spalat Ecotech sunt o garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.

Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de 'The Woolmark Company' pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta 'numai spalare manuala'. Un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare.

Super Silentios
Masinile de spalat Super Silent au un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si in timpul centrifugarii.

Anti-stain
In primul rand, pentru indepartarea petelor. Noua tehnologie impotriva petelor indeparteaza petele dificile de fiecare zi. La atingerea unui buton, gestioneaza apa, agitarea si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand intotdeauna materialele. Pentru inceput, faza la 40°C indeparteaza petele enzimatice, iar faza urmatoare pastreaza temperatura la o valoare constanta controlata de 43°C. Aceasta este o faza de tratament special impotriva petelor, care indeparteaza cele mai dificile 20 de pete din timpul zilei.

Dimensiuni
Dimensiuni Î x Lx A (mm) 850x595x435
Linia Estetica
Gama Standard
Producator
Producator HOTPOINT ARISTON
Caracteristici Principale
Capacitate de incarcare (kg) 7
Control Electronic LCD
Detalii Produs
Culoarea Alb-negru
Marca de calitate Da
Functii si performante
Numar programare de spalare 12+3 personalizabile
Numar programare de uscare Nu
Programe si optiuni -Antipete, bumbac, sintetice, woolmark platinum care, delicate, rapid 60`, rapid 30` -Pornire intarziata -Eco Wash -Cleaning action -Clatire Antialergica -Auto Clean -Calcare usoara -Prespalare
Dispozitive de siguranta
Sisteme de siguranta -Siguranta Overflow -Blocare instantanee usa -Blocare taste (siguranta copii)
Eticheta Energetica
Clasa de eficienta energetica A+++
Consum de energie pe an in kWh 175
Nivel de zgomot transmis prin aer (dBA) 58-74
Viteza maxima de centrifugare atinsa (rpm) 1200
Garantie
Garantie 2 ANI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Etichete: wmsd723, WMSD, calcare usoara