Despre Hotpoint

Site-ul www.hotpoint.com.ro este un magazin online administrat de distribuitorul autorizat S.C. Electrocasnice S.R.L., societate care comercializeaza produsele Hotpoint Ariston de 30 ani !

 

Consilierii de vanzari ai Electrocasnice S.R.L. va pot oferi informatii utile care sa va faciliteze luarea deciziei de achizitionare a unei game complete de aparate pentru utilarea bucatariei dvs.

 

Hotpoint face parte din grupul Indesit Company, alaturi de Ariston, detinand o oferta variata de produse electrocasnice (masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare, aparate frigorifice, aragaze, cuptoare, plite, hote, chiuvete, bateri etc. ).

In 2007 are loc o campanie de rebranding, prin fuziunea marcii Hotpoint, prezenta in Marea Britanie, cu Ariston, distribuita in Europa Continentala, sub noua marca Hotpoint – Ariston.

In prezent ca si comunicare s-a luat decizia sa se pastreze doar numele de Hotpoint, considerat un nume care reprezinta pe deplin valorile companiei.

Aparatele Hotpoint sunt ergonomice, silentioase, intuitive si sigure, si ofera solutii inteligente si maximum de confort in fiecare incapere din locuinta.
Stil sofisticat dar discret, grija pentru mediu si angajament fata de calitate si inovatie: aparatele Hotpoint pentru spalarea si ingrijirea imbracamintii, curatarea veselei si a tacamurilor, pastrarea si prepararea mancarii reflecta personalitatea unica a fiecarei case si a fiecarei incaperi, in acelasi timp garantand cele mai ridicate standarde de calitate, un nivel redus de consum si o performanta excelenta.

 

Hotpoint-Ariston a imbunatatit experienta casnica a milioane de familii din intreaga Europa cu gama sa de produse de inalta tehnologie.