Informații livrare

 ATENTIE: Indiferent de metoda de livrare aleasa va rugam sa purtati masca de protectie atunci cand vin curierii sa va predea produsele!

Hotpoint.com.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Livrare gratuita prin echipa proprie - in Municipiul Bucuresti si unele localitati din Judetul Ilfov pentru toate comenzile mai mari de 5000 lei. 
  • Sameday Courier - livrare gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 5000 de lei, in afara Municipiului Bucuresti.
  • Ridicare de la depozit (doar cu confirmare telefonica prealabila)

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 5000 lei se percepe o taxa de transport de 35 lei (indiferent de locatie/produs).

Deschidere colet la livrare - acest serviciu este valabil pentru toate produsele expediate.


ATENTIE ! Optiunea "deschidere colet la livrare" va ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare estetica perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic / testa / proba produsul. 

 

*Pentru comenzile plasate in zilele lucratoare pana in ora 12.00, cu livrare in Bucuresti si zonele apropiate, se incearca livrarea in aceeasi zi pana la ora 18.00 !

Pentru comenzile plasate in zilele lucratoare dupa ora 17.00, confirmarile se fac in urmatoarea zi lucratoare incepand cu ora 09.00 !