Informații livrare

 ATENTIE: Indiferent de metoda de livrare aleasa va rugam sa purtati masca de protectie atunci cand vin curierii sa va predea produsele!

Hotpoint.com.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Livrare gratuita prin echipa proprie - in Municipiul Bucuresti si unele localitati din Judetul Ilfov pentru toate comenzile mai mari de 5000 lei. 
  • Sameday Courier - livrare gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 5000 de lei, in afara Municipiului Bucuresti.
  • Ridicare de la depozit (doar cu confirmare telefonica prealabila)

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 5000 lei se percepe o taxa de transport de 45 lei (indiferent de locatie/produs).

Deschidere colet la livrare - acest serviciu este valabil pentru toate produsele expediate.


ATENTIE ! Optiunea "deschidere colet la livrare" va ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare estetica perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic / testa / proba produsul. 

 

*Pentru comenzile plasate in zilele lucratoare pana in ora 12.00, cu livrare in Bucuresti si zonele apropiate, daca produsele solicitate sunt in stocul propriu se incearca livrarea in aceeasi zi pana la ora 18.00 !

Pentru comenzile plasate in zilele lucratoare dupa ora 17.00, confirmarile se fac in urmatoarea zi lucratoare incepand cu ora 09.00 !