<

Termeni și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.hotpoint.com.ro.

Site-ul www.hotpoint.com.ro este operat de societatea Electrocasnice S.R.L., cu sediul in Cpt. Av. Alex. Serbanescu, nr. 14, bloc 14 A, etaj 1, apt. 7, sector 1, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/5544/1993, avand CIF RO3540331. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului www.hotpoint.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Incheierea contractului

Lansarea si inregistrarea unei comenzi prin intermediul site-ului hotpoint.com.ro nu reprezinta implicit confirmarea comenzii si incheierea contractului de vanzare cumparare.

Dupa inregistrarea comenzii aceasta va fi prelucrata de catre un agent de vanzari care va verifica datele comenzii, stocul produselor aflate in comanda.

Incheirea contractului de vanzare cumparare se face in monentul in care agentul de vanzari va confirma clientului, telefonic sau prin email disponibilitatea produsului si conditiile financiare ale comenzii.

In cazul in care din cauza unor erori materiale preturile sau detaliile produselor/altor informatii din site au fost eronat afisate, ELECTROCASNICE S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comenzile, informand in cel mai scurt timp clientul.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Electrocasnice SRL (hotpoint.com.ro) sunt reglementate de Ordonanta de Urgenta nr.  34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare  fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 


In cazul in care doriti sa beneficiati de acest drept aveti urmatoarele drepturi si obligatii:

- de a returna produsul cumparat, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs. in termen de 14 zile de la notificarea renuntarii;

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat, cu toate accesoriile si consumabilele aferente (certificatul de garantie, manuale de utilizare);

- produsul trebuie returnat, personal sau prin orice firma de curierat rapid, la depozitul din str. Aleea Teisani nr. 125, sector 1, Bucuresti, program de lucru Luni - Vineri intre orele 10 - 14.00, telefon 0740597372. 
Trebuie anuntat depozitul cu 1 zi inainte de a face returnarea.


- nu se accepta produse expediate prin curier rapid pentru care este cerut ramburs;

- produsul va fi preluat si verificat de catre gestionar iar in cazul in care se constata ca acesta este deteriorat, valoarea de restituit se va diminua proportional cu defectul constatat;

- se accepta retur DOAR produsele care se trimit cu mentiunea Verificare Colet (pentru a se putea identifica eventualele probleme estetice si a se intocmi un proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat) 

- pentru eventualele deteriorari suferite de produs pe timpul transportului de la expeditor catre depozitul nostru, societatea noastra nu are nicio responsabilitate in fata clientului;

- restituirea contravalorii se face in contul bancar indicat in maximum 14 zile de la receptionarea si verificarea coletului;

- in cazul in care produsul este predat curierului, dar din motive independente de societatea noastra, clientul refuza primirea coletului, acesta din urma va trebui sa suporte costul transportului tur-retur.

Sunt exceptate de la returnare produsele aduse pe baza de comanda si consumabilele (ex. produse de intretinere, creme, solutii).

Dreptul de renuntare la cumparare conform celor de mai sus se aplica numai in cazul cumparatorilor persoane fizice.


Administratorul www.hotpoint.com.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Electrocasnice SRL (hotpoint.com.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului www.hotpoint.com.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si Electrocasnice SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul www.hotpoint.com.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.hotpoint.com.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.  

Pretul produselor 

Preturile afisate pe site contin TVA (19 %), Taxa Verde variind in functie de categoria de produse si fiind evidentiata separat in pagina fiecarui produs.


Modalitati de plata 

Produsele achizitionate prin platforma online hotpoint.com.ro pot fi achitate prin urmatoarele modalitati: cash la livrare oriunde in Romania,cu cardul online, cu cardul online in rate, prin transfer bancar. Pentru mai multe detalii despre modalitatile de plata accesati pagina Informatii de plata

 

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Hotpoint.com.ro.
Mai multe detalii despre prelucrarea datelor dvs puteti afla accesand pagina Confidentialitate

 

Livrarea produselor

Pe teritoriul Romaniei produsele sunt livrate prin firma de curierat rapid, Sameday Curier si KLG EUROPE toate coletele expediate beneficiaza de optiunea "'Verificare Colet"'.

In Bucuresti/imprejurimi (15 km de la iesirea din oras) livrarea se poate efectua prin echipa proprie pana in fata curtii/blocului.

In cazuri exceptionale (numai cu confirmare telefonica prealabila) produsele pot fi ridicate direct de la depozitul Hotpoint.com.ro - detalii aici: Informatii de livrare


Urmatoarele pagini / link-uri sunt considerate parte integranta a termenilor si conditiilor de utilizare a acestei platforme: Black Friday Extragaranția Hotpoint | Extragaranția Whirlpool | Informații plată | Informații livrare | Confidențialitate | Soluționarea litigiilor


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@hotpoint.com.ro.